Laster...

Oversikt over alle utstillerne i skipet

Her finner du en samlet oversikt over alle utstillerne i skipet.

Norddelen av skipet

Elkjøp

Elkjøp har i år med seg mangt og meget. Den svære grønne konstruksjonen i nordenden av skipet er et messeområde med aktiviteter og konkurranser fra kl. 12 hver dag. De har også en romslig butikk med mye utstyr. Om det er noe du ikke finner i butikken er det bare å spørre de som jobber der, da vil de prøve å skaffe det på bestilling.

Fredag arrangerer de 1v1 League of Legends-konkurranse hvor du kan vinne en signert TSM-jersey. I tillegg kjører de en Trackmania-konkurranse med 10 spillpakker å dele ut i premie.

Lørdag blir det konkurranse i hurtigskriving, så spiss fingrene for en sjanse til å vinne mus og tastatur fra ASUS. Det går også en krypteringskonkurranse med mus fra Logitech i premie.

Foto: Gunnar Størseth Haarr

Lenovo

Sammen med Elkjøp står også Lenovo. Her vil det være flere maskiner med Fortnite hele uka mens standen er åpen. På de maskinene kan du delta i en konkurranse gjennom hele TG, hvor én seier i Fortnite gir ett lodd i trekningen om en gaming-laptop! Hvis du vinner trenger du bare varsle områdeansvarlig eller si fra i kassen (Elkjøp). Du kan samle så mange lodd du ønsker.

LG

I samme krok som Lenovo finner du LG, som har med seg OLED TV-er som er nye av året. Her kan du prøve å spille Call of Duty på skjermer med dypt sortnivå!

Foto: Gunnar Størseth Haarr

HP OMEN

Her finner du HP sine OMEN-skjermer som du kan prøve på diverse spill, samt få informasjon om skjermene. Det vil også være litt kul merchandise i området. Spiller du Overwatch? I så fall kan du delta i turneringen deres og prøve et eksklusivt skin fra Blizzard, som ingen andre spillere har tilgang til! Konkurransen er hver dag mellom 20.00 og 22.00, og du kan vinne masse diverse utstyr fra OMEN.

Foto: Gunnar Størseth Haarr

HTC Vive

I samme område finner du en dedikert stand med HTC Vive. Her kan du prøve diverse spill gjennom Steam VR. For eksempel kan du prøve å gå planken i Richies Plank Experience. Vår fotograf kan melde at det er mye skumlere i VR enn det ser ut på TV-skjermen ved siden av! Du kan også prøve blant annet Fruit Ninja eller Rollercoaster simulator.

Fotograf Gunnar våger seg ut på planken. Foto: Vegard Grindstuen

Nescafé Dolce Gusto

For å binde de ovennevnte utstillerne sammen er det også en stand med kaffetraktere hvor du kan kjøpe en kaffe for 5 kroner! Det er et stort utvalg av Dolce Gusto-kapsler å velge mellom, så kanskje finner du en ny favoritt.

Telenor

På torsdag fra klokken 13.00 avholdes det FIFA-konkurranse på Telenors stand. Påmelding skjer på standen. Utover dette vil det være mulig å utfordre staff i Counter-Strike og vinne diverse premier der. Det vil også være en del forskjellige aktiviteter som f. eks. quiz gjennom arrangementet.

Foto: Gunnar Størseth Haarr

Høgskolen i Sørøst-Norge

Studentene på HSN har utviklet egne spill som du kan prøve her på TG. I tillegg har de VR-headset og en spennende tegnekonkurranse. Den går ut på at du låner med deg en robot som tegner for deg! Den som får til det beste kunstverket vinner en drone.

Tegneroboten du skal bruke i konkurransen. Foto: Gunnar Størseth Haarr

Dreamport

Her finner du salens eneste VR-tredemølle! Nå snakker vi virkelig innlevelse. For øvrig kan Dreamport informere om sine VR-opplevelsessentre som skal åpne utover det langstrakte land.

Foto: Gunnar Størseth Haarr

Centric

Fagskolen, som ligger i Hamar, utdanner studenter i flere retninger innen IT og teknologi. Hele standen streames på Twitch. Det avholdes konkurranser hvor du kan gjette mengde RAM og antall meter med Internettkabel. Det avholdes også en konkurranse i «bøttespannholding», bare at bøttespannene er byttet ut med to Blade Servere.

Foto: Gunnar Størseth Haarr

Vestsiden

Zoo Comics

På langsiden finner du blant annet Zoo Comics. Her kan du finne et aldri så lite Mekka av merchandise for nerder. Blader, bøker, musematter, figurer/statuer, klær og en hel mengde andre varer: Alle med rot i popkultur. Er du Magic: The Gathering-interessert finner du både kort og en turnering her.

Foto: Gunnar Størseth Haarr

Nasjonal Sikkerhetsmyndighet

NSM er her i år også! Med seg har de tre maskiner hvor du kan lære om og prøve deg på temaer som reverse engineering, forensics og programmering. De arrangerer også en liten CTF-oppgave hvor ett flagg gir ett lodd i en trekning mot slutten av påsken. Instruktørene fra NSM er her for å lære bort!

Q-Meieriene

Hos Q-Meieriene arrangeres det konkurranse i spillet Steep hvor beste tid før lørdag kl. 10 stikker av med en PlayStation 4. Det vil også være dagspremier hver dag kl. 18 delt ut av Emzia. I tillegg deles ut gratis sjokolademelk så lenge lageret rekker.

Intility

På Intility sin stand kan du alltid gå for å slappe av i sofaen og spille litt Nintendo Switch. På fredag kommer det et gigantisk Jengatårn, og de har en konkurranse som – uten å røpe for mye – involverer en vandrende dinosaur!

Høgskolen i Østfold

Her foregår det 3D-printing av utallige figurer. Det vil også arrangeres konkurranser hvor du kan vinne 3D-printing av deg selv! De kan også tilby spilling i VR, og muligheten til å snakke med programmerere og utviklere.

UiO Campus TG

De av dere som er med i TGPC kjenner allerede til litt av hva UiO bidrar med på TG. Alle interesserte i programmering kan lære mangt på standen til UiO, eller få hjelp med diverse programmeringsrelatert. Det vil også kjøres en del små konkurranser gjennom hele TG, slik som 1v1 Rubiks kube, lodding og andre morsomme aktiviteter. De har også en sofaseksjon du kan slappe av i og et aldri så lite bibliotek. I sofakroken kan du finne en IBM laptop (og ja, det er en laptop!) som i sin tid kun ble solgt til professorer ved universitetene, og det finnes derfor bare tre igjen i verden.

«For å si det slik da: Tror du din laptop kommer til å fungere 30 år i fremtiden? Det gjør denne» sier representanten fra UiO.

Nextron

Nextron er en av våre hovedsamarbeidspartnere og de har stor kunnskap når det kommer til hardware. Det er godt synlig når man besøker standen deres: «Vi er skikkelige hardwarenerds» sier de. Her finnes både en avslappende sofaseksjon med Super Smash, og en mer utfordrende konkurranse i å bygge server på kortest mulig tid, samt en quiz! Liker du å prate om hardware så er dette stedet å være.

Foto: Gunnar Størseth Haarr
Foto: Gunnar Størseth Haarr

HiOA Gaming (OsloMet Gaming)

Her finnes det også HTC Vive. Det arrangeres makerspace workshops, kurs i 3D-printing og kurs i Arduino. Dessuten deles det ut masse god frukt.

Noroff

Hva er vel påsken uten påskeegg? I tråd med årets tema arrangerer Noroff en virtuell påskeeggjakt. Finner du egget virtuelt, får du et egg i virkeligheten. Det blir også en konkurranse om å bytte serverdeler raskest og en liten CTF. Det blir også demonstrasjoner av Motion Capture, HoloLens og 3D-printing. Lurer du på noe rundt Noroff sine studier kan du naturligvis spørre her.

Høyskolen Kristiania

Hvordan ser din ultimate spillkarakter ut? HK arrangerer tegnekonkurranse, og kanskje er ditt konsept det kuleste?

Du finner også sofaer og både Nintendo Switch, Mini NES og PlayStation 2 her. Det blir nok også noen konkurranser i diverse spill på disse konsollene.

Popcornfabrikken

Denne er som vanlig plassert ved trappa opp mot Security og selger diverse ting man kan kose seg med.

Hedmark Fylkeskommune

Fylkeskommunen er her med masse frukt og gratis vannflasker like før du kommer til Streamer Loungen.